share

Vinduesfolie

Hos Cool Gray hjælper vi med at designe og producere vinduesfolie til din butik. Som et af landets største trykkerier, har vi gode erfaringer med brug af folie til vinduer som led i f.eks. dine kampagner eller som generel indretning af jeres butik.

Vinduesfolie er en unik mulighed for at vise din butik eller kontor frem. Hos Cool Gray kan vi hjælpe dig med alt fra den kreative idé til design og opsætning af din nye folie. Det er vigtigt at skille sig ud i gadebilledet, og folie til vinduer er en måde at gøre det på. Har du allerede et eksisterende design, så kan vores trykkeri overtage opgaven derfra. Ønsker du i stedet hjælp til udformning og design af din vinduesfolie, så kan tage fat i vores kreative afdeling, der kan hjælpe dig fra start til slut.

Vi pakker både store og små butikker ind i vinduesfolie. Tag derfor kontakt til os i dag, hvis du ønsker at høre nærmere om en pris. Husk at indikere, om du ønsker hjælp til den grafiske udformning eller blot til produktion og opsætning af din vinduesfolie. Folie til vinduer kan være med til at skabe en unik oplevelse for dine kunder, og få flere kunder ind fra gaden til din butik.

Ønsker I at høre mere om ide eller produktion af vinduesfolie?
Kontakt salgschef Jakob Skov på tlf. 50601016 eller jakob.skov@coolgray.dk.

Hamleys Legetøj

Se vores flotte ’facaderenovering’ for Hamley’s. Cool Gray har både printet, lamineret og monteret folien. Hamley’s nye flotte facade er blevet til i samarbejde med Cool Gray. Vi har både printet, lamineret og monteret folien.

vinduesfolie hamleys

hamleys vindesfolie

vinduesfolie hamleys

hamleys vinduesfolie

Pandora

pandora vinduesfolie

folie til vinduer

Lederne

vinduesfolie lederne

vinduesfolie lederne

Jabra

jabra vinduesfolie

vinduesfolie jabra

Synoptik

synoptik folie tryk

vinduesfolie synoptik

Diverse

vinduesfolie panzer

drommeland vinduesfolie

tandlægen.dk vinduesfolie

vægfolie sms audio

vinduesfolie gamestop

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere