share

Vægfolie

Kan man WAUWE med en væg?!

JA! I vores mega-store for kundeoplevelser udkommer vi på rigtig mange platforme og målet er selvfølgelig altid at WAUWE og inspirere vores kunder. Og foto-væggen WAUWER! Den kan produceres på under en uge, når vi har foto klar fra vores fotograf, har masser af funktioner og kan give et åbent kontorlandskab et helt andet udtryk til stor glæde for dine ansatte og dine kunder.

Uno-X

fotovaeg3

fotovaeg2

Vægfolie bevarer væggens struktur, men giver muligheden for at give væggen et mere råt udtryk. Folien kan monteres på selv ujævne overflader, hvor andre materialer ikke kan og leveres med både mat og blank finish. Ud over helfolieringer er det også muligt at lave konturskårede områder til specialeffekter med partiel lakering, f.eks. en blank stjerne på en mat væg – eller omvendt.

Ønsker du at høre nærmere, så tag kontakt til vores Salgschef, Jakob Skov på tlf. 50601016 eller jakob.skov@coolgray.dk.

fotovaeg4

fotovaeg1

Bestil vægfolie nu

Kontakt

ILLUM

vægfolie

vægfolie

vægfolie

vægfolie

Bestil vægfolie nu

Kontakt

Pandora

jakob skov
  • Kontakt

Salgschef, Jakob Skov,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1016

+45 5060 1016

Send mail

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere