Tekstil

Skab jeres eget unikke udtryk med specialproduceret kvalitetstøj og tekstiltryk fra Cool Gray. Vi tilbyder alt fra profiltøj til sportstøj og merchandise, og leverer tryk på tøj og brodering af logo.

Kvalitetstøj & tekstiltryk booster identiteten

Cool Gray er specialister i specialproduceret kvalitetstøj og tekstiltryk. Det er en enestående mulighed for ekstra eksponering. Lad Cool Gray hjælpe jer med at skabe større synlighed med en visuel identitet og et klart budskab.

Hold varmen og brand jeres virksomhed

Profilér jeres virksomhed med et professionelt udtryk. Lige nu tilbyder Cool Gray særlige priser på jakker og huer.

Vis kampagne Download kampagne

Profiltøj med professionelt udtryk og indtryk

Profiltøj er en enestående mulighed for at profilere jeres virksomhed og fremstå med et professionelt og velklædt udtryk. Se her, hvordan vi hos Cool Gray kan hjælpe jer med at brande jeres virksomhed.

 

Vis katalog Download katalog

Praktisk og professionelt arbejdstøj

Arbejdstøj har en praktisk funktion i hverdagen, men er også med til at give kunderne et professionelt indtryk af jeres virksomhed. Oplev Cool Grays sortiment af omhyggeligt udvalgt arbejdstøj her.

 

Vis katalog Download katalog

Virksomhedsbranding med SPORTSTØJ

Sportstøj med logo eller kampagnetekst er en enestående mulighed for at brande jeres virksomhed i forbindelse med forskellige events, og en god måde at styrke den interne samhørighed. Hos Cool Gray har vi HELE udstyrspakken af tøj og accessoires uanset om I er til løb, fodbold eller cykling.

 

Vis katalog Download katalog

Cases om tekstiltryk

Se hvordan vi har hjulpet vores kunder.

Se alle cases

Har du brug for hjælp?

Kontakt Christina Ahlquist eller Mitzi Hansen hos Cool Gray og hør mere om de mange muligheder.

 
Christina Ahlquist

+45 8877 1050

+45 5060 1050

Send mail

 

Mitzi Hansen

+45 8877 1042

+45 5060 1042

Send mail

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere