STRATEGI, KONCEPT & DESIGN

Hvad vil I være og for hvem? Vi arbejder analytisk med kundeindsigt, branding og strategi, så I får et solidt fundament. Hvordan og hvorfor skal I så markedsføre jer? Vi bærer dig trygt igennem budskaber, kreativ udformning, kanalvalg og effektivitetsmåling. Vi tilbyder kort sagt alt det, du forventer af et klassisk full-service reklamebureau. Ring til os og mød vores team af nysgerrige ildsjæle.

BRANDING, UDVIKLING & STYRING

Som strategisk reklamebureau hjælper vi jer med fokuseret brandudvikling og brandstyring. Altid med udgangspunkt i jeres overvejelser om, hvorvidt I har den rette position i markedet. Og at I er 100% klar på, hvad I vil være for hvem, hvordan og hvorfor.

DET HJÆLPER VI MED

STRATEGI & BRANDING

Vi tager temperaturen på jeres brand og sammen bliver vi enige om den rette position. Markedsindsigter bliver til kreativ kommunikation og vores brand model hjælper jer med at definere et klart løfte til markedet.

KREATIV KOMMUNIKATION

Hvad driver målgruppen og får dem til at handle? Kreativ kommunikation og koncepter udspringer af markedsindsigter og kundebehov. Vi tilpasser kommunikationen hver kanal, så vi høster mest udbytte af hver kampagne.

cool gray, reklamebureau, coolgray, city 2
  • Udviklingen af ny
    kommunikationsplatform

City 2

Udviklingen af en ny kommunikationsplatform for City2 har krævet et tæt samarbejde på tværs af Cool Gray og vores mange helt særlige kompetencer. Fra planner og kontakt over kreativ og digital til flere led i produktionen – og en meget udbytterig sparring undervejs mellem afdelingerne. City2 er således et glimrende eksempel på, hvordan vi kan levere som 360° kommunikationshus.

Se casen

Cases inden for
strategi, koncept & design

Gå på opdagelse i vores mange cases.

Se alle cases
  • Kontakt

Kontaktchef, Allan Rasmussen,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1040

+45 5060 1040

Send mail

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere