share

LØBETØJ MED FIRMALOGO

Sportstøj med logo eller kampagnetekst er en enestående mulighed for at brande jeres virksomhed i forbindelse med forskellige events, og en god måde at styrke den interne samhørighed. Hos Cool Gray har vi HELE udstyrspakken af tøj og accessoires uanset om I er til løb, fodbold eller cykling. Her på siden har vi samlet et udvalg fra vores løbe/fitnesstøjssortiment opdelt i TEE (T-shirts), Hoodie&Jakker

Download katalog

Vær ens og skil jer ud

BRANDING PÅ SPORTSTØJ MED LOGO

Hos Cool Gray hjælper vi ikke kun med tryk eller brodering af logo eller kampagnebudskab på sportstøjet, men kan rådgive og sammensætte hele pakken fra drikkedunk til sokker. Og til større events hjælper vi også gerne med beachflag, banner, tæpper eller lige hvad I har brug for. Efter aftale er I altid velkomne i vores store showroom i Skovlunde, hvor vi sammen kan finde den kvalitet og den pakke, der passer til jeres behov – uanset event eller sportsgren

/

T-shirt (TEE) sportstøj

Tee med trykt eller broderet logo

Vi har mange brands, modeller og kvaliteter i uendelig mange farver til både mænd og kvinder. Alle mærker er i svedtransporterende mikrofibermateriale, der holder kroppen tør. Firma logo eller kampagnetekst kan påføres trykt eller broderet. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

/

T-shirt lange ærmer (LS TEE) Sportstøj

Ls tee med trykt eller broderet logo

Mange brands og kvaliteter til mænd og kvinder. Flere farver og modeller. Alle mærker er i svedtransporterende mikrofibermateriale, der holder kroppen tør. Nogle modeller er figursyet med mesh-panel på rygstykket for bedre ventilation. Firma logo eller kampagnetekst kan påføres trykt eller broderet. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

/
 
/

HOODIE sportstøj

Hoodie med trykt eller broderet logo

Urban Hoodie fås til både mænd og kvinder. Fås i 3 farver og flere størrelser. Firma logo eller kampagnetekst kan påføres trykt eller broderet. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

/

Sports jakke og trøjer

Jakke og trøje med trykt eller broderet logo

Flere modeller, designs og kvaliteter til mænd og kvinder, skabt til den aktive sportsudøver. Firma logo eller kampagnetekst kan påføres trykt eller broderet. Kontakt os, og lad os finde løsningen til jer.

/
 

accessories

Accessories – Få det hele med

Softshell jakker, windbreakere, shorts – såvel som vanddunke, sømløse løbesokker, multifunktionelt halsrør og meget mere. Vi kan hjælpe med det hele til firma- eller kundearrangementer, til sportsklubben eller som gave. Vi fører bl.a. de populære brands; Craft Sportswear, Geyser og NYXX og efter aftale er I altid velkomne i vores store showroom, hvor vi kan finde den rigtige løsning til jer.

  • Kontakt

Christina Ahlquist eller Mitzi Hansen hos Cool Gray Tekstil og hør mere om de mange muligheder.

 

Christina Ahlquist

+45 8877 1050

+45 5060 1050

Send mail

 

Mitzi Hansen

+45 8877 1042

+45 5060 1042

Send mail

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere