share

Messestand

Skal I på messe? Hos Cool Gray hjælper vi jer med at skabe en messestand, der differentierer sig og vækker nysgerrighed og interesse for jeres produkt. Og vi tilbyder alt fra ide og grafisk design til produktion.

I vores mega-store for kundeoplevelser leverer vi 360° løsninger, også når det kommer til messestande. Cool Gray leverer simpelthen alt fra ide og grafisk design til produktion. Kort sagt: En færdig stand.

Hos Cool Gray møder I et dygtigt team, som kan hjælpe jer med stærke ideer og visuelle identiteter, der skaber differentiering. Og vores grafiske løsninger tager altid udgangspunkt i jeres virksomheds DNA.

I kan også møde en række erfarne produktionsfolk, der kan trække på deres mange års erfaring med POS og messemateriale – og dygtige produktionsfolk i vores højvolumentrykkeri med landets bedste trykkvalitet. Og sammen sørger vi for det hele spiller – ned til mindste detalje.

Vi arbejder bl.a. med midlertidige løsninger i miljøvenlige genbrugsmaterialer (Re-board), men tilbyder naturligvis også design af messestande, der kan fungere med nye motiver på andre messer. Desuden tilbyder vi specialdesignede løsninger og udlejning af møbler, der passer til standens udtryk.

Herunder kan I se eksempler på nogle af de mange messestande vi har løst for vores kunder.

Ønsker I at høre mere om ide eller produktion af jeres messestand? Kontakt salgschef Jakob Skov på tlf. 50601016 eller jakob.skov@coolgray.dk.

EKJ

messestand - få produceret messestande her

SEC Datacom

 

MEDA

Roche

roche messestand

roche messestand

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere