share

Lagerservices & selvbetjeningsportal

Cool Grays lagerhotel fungerer også som distributionscenter. Med en overskuelig online portal tilbyder vi et system, der kan hjælpe jer til bestilling, koordinering og levering.

  • Uden besvær

Nemt og ligetil

Vi kan sende fra vores lagerhotel til jer eller direkte til jeres kunder. I slipper dermed for besværet med opbevaring af en masse varer – og vi kan sende ordrerne direkte med vores egen fragt fra vores rene, tørre og opvarmede lager. Vi tager desuden også varer retur. Vi sørger for at sortere de returnerede varer og genopfylder jeres lagerbeholdning, så den er intakt og klar til næste gang I har brug for den.

  • Online portal

Nem selvbetjening

Med vores online portal, ’Mit Cool Gray’, tilbyder vi adgang til en overskuelig portal, der hurtigt giver jer et overblik over jeres aktuelle status i forhold til materialer, lagerbeholdning og distributionshistorik. Og som giver jer mulighed for at bestille specifikke ordrer i specifikke mængder – og til forskellige modtagere fra vores lager. Systemet her giver jer desuden mulighed for at kunne tilvælge køb af automatisk lagerstyring, genbestilling af materialer og levering direkte hos jeres modtagere.

Kontakt

 

Kim Seeger
Driftschef

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere