share

FOTOSTUDIE & ON LOCATION

Cool Gray tilbyder både foto i vores eget fotostudie og på location. Vi hjælper jer naturligvis med klargøring, styling, fotografering, retouch og efterbehandling. Og står også gerne for alt det praktiske som arkivering, navngivning, kontaktark, nedpakning og returnering af varer.

Modeloptagelser

Vi har vores eget fotostudie med garderobe, makeupspejle og arbejder sammen med en række stylister til bl.a. fashion editorials, magasiner og online-kampagner. Men vi tager også på location med modeller eller din virksomheds medarbejdere.

Food

Madbilleder er sin helt egen kategori, fordi det kræver erfaring at fotografere mad fra den mest appetitlige side. Erfaring med lys, fokus, komposition og omgivelser er afgørende, og vores fotografer har masser af den.

Erhvervsfoto

Vores erhvervsfotograf skyder både billeder af medarbejdere, domiciler og kontorer. Og vi leverer alt klar til både hjemmeside og årsrapporter. Vi besøger også gerne jeres messestand og laver reportagefoto fra hele jeres messe.

Kampagnefoto

Kampagner skal som regel bruge deres helt egne billeder. Som f.eks. en key visual eller produkter i den rette kontekst. I samarbejde med vores art directors og fotografer sikrer vi, at dit produkt får det helt rigtige udtryk.

Portræt

Med professionelle portrætbilleder af medarbejdere eller organisation fremstår din virksomhed fra sin bedste side. Vi tilbyder fotooptagelser i vores fotostudie eller ude i virksomheden.

jakob skov
  • Kontakt

Salgschef, Jakob Skov,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1016

+45 5060 1016

Send mail

jesper egholm
  • Kontakt

Fotograf, Jesper Egholm,
og hør mere om de mange muligheder.

 

+45 8877 1080

+45 5060 1080

Send mail

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere