FOTO & VIDEO

Cool Gray tilbyder alt inden for foto, video og reklamefilm, bl.a. packshot, portræt, foto til brochurer, kataloger og hjemmesider, og videoproduktion til bl.a. web. Opgaverne er lige så forskellige som de er mange. De tæller alt fra produktioner i vores eget fotostudie til on location optagelser med mere omfattende lyssætning og udstyr. Og Cool Grays erfarne fotografer står for både komposition, billedredigering og efterbehandling af alt materiale.

KOMPETENCE OG FLEKSIBILITET

Hos Cool Gray har vi vores eget fotostudie og egne fotografer, og derfor er her ikke langt fra ide til udført ide. Og vores fotografer er i tæt dialog med vores kreative afdeling for at sikre det bedst mulige resultat. Har I brug for en dygtig fotograf og et yderste fleksibelt setup, der gør det komplicerede nemt og ligetil?

Video storytelling

Her et eksempel lavet til AGA hvor der ved storytelling hurtigt skabes en klar stemning for brandet.

Se flere produktioner

Rekruttering med video

FK Distribution og Blivomdeler.nu er konstant på udkig efter nye omdelere. Cool Gray har derfor udviklet et stærkt kampagnekoncept som f.eks. inkluderer video.

Se flere produktioner

jakob skov
  • Kontakt

Salgschef, Jakob Skov,
og hør mere om vores kompetencer.

 

+45 8877 1016

+45 5060 1016

Send mail

jesper egholm
  • Kontakt

Fotograf, Jesper Egholm,
og hør mere om de mange muligheder.

 

+45 8877 1080

+45 5060 1080

Send mail

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere