✓ Visuelt tjek af hjemmeside
Vi gennemgår jeres hjemmesides brugeroplevelse og visuelle udtryk. Her kommer vi med grafiske anbefalinger og optimering af kunderejsen på jeres hjemmeside.

✓ Teknisk tjek af hjemmeside
Vi gennemgår den tekniske opsætning af jeres hjemmeside. Her kigger vi blandt andet på hastighed, teknisk SEO og om siden er optimeret til mobil.

✓ Synlighed på Google sammenlignet med konkurrenterne
Inden analysen beder vi om jeres 3-5 nærmeste konkurrenter. I analysen sammenligner vi jeres tilstedeværelse med jeres konkurrenters. Vi kommer med forslag til, hvordan I kan gøre det bedre end konkurrenterne.

✓ Gennemgang af jeres Google Analytics
Er jeres Google Analytics opsat korrekt? Sørger I for at måle på de rette ting? Analysen hjælper med at klargøre dette for jer.

✓ Evaluering af SEO og SEM
Vi laver en stor gennemgang af jeres nuværende SEO (søgemaskineoptimering) og jeres SEM (søgemaskinemarkedsføring). Her kigger vi på jeres placeringer på Google, samt kommer med klare anbefalinger til, hvordan I kan øge disse.

✓ Evaluering af sociale medier
Udnytter I det fulde potentiale på de sociale medier? Vi kigger på jeres nuværende tilstedeværelse, samt kommer med forslag til nye tiltag.