share

Arbejdstøj med tryk

Tscherning

Tryk og brodering på arbejdstøj &
e-commerce-løsning.

tscherning tryk

Vis logoet frem!

Cool Gray leverer alt arbejdstøj med trykt eller broderet logo til Tscherning – fra T-shirts, sweatshirts, bukser og jakker til sikkerhedssko, hjelme og tasker med sikkerhedsudstyr. Vi leverer desuden profiltøj til administrationen og merchandise til events og hverdagsbrug.

✓ T-shirts
✓ Sweatshirts
✓ Bukser
✓ Jakker
✓ Sikkerhedssko
✓ Hjelme
✓ Tasker

tscherning logo

Tscherning løser opgaver inden for nedrivning, anlægsarbejder, miljøsanering og maskinudlejning. Virksomheden har en klar grøn profil og har med stor fokus på uddannelse og kompetencer gjort virksomheden førende inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Virksomheden har 350 ansatte.

  • Integreret e-commerce-løsning

Dag-til-dag levering

Tschernings valgte standardsortiment ligger på Cool Grays lager. Medarbejderne kan via vores e-commerce-løsning bestille de ønskede varer og få dem leveret fra dag-til-dag til enten byggeplads, privatadresse eller hovedkontor. Administrationen hos Tscerning har med denne løsning fået det fulde overblik over medarbejdernes forbrug som kan noteres på gældende arbejdssager. Cool Gray producerer, lagerfører og klarer al logistik, og det har givet stor tilfredshed og en langt mindre arbejdsbyrde hos Tscherning.

tryk på arbejdstøj

 

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere