share

Identitet website foto & tekstil

Tandlægen.dk

Cool Gray har hjulpet Danmarks hurtigst voksende tandlægekæde med et visuelt udtryk – og tøj til kædens klinikker.

”Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Cool Gray. Vores første mission var at få launchet et website med fokus på leadgenerering. Cool Gray’s digitale team fik designet Danmarks flotteste tandlægeside, og skabt et designunivers som vi kunne skabe et brand ud fra.

Det var lidt den omvendte rækkefølge, men da tandlægen.dk voksede med flere klinikker hver måned – var min første prioritet at få et website, der kunne skabe en fælles online tilstedeværelse. Efterfølgende har tandlægen.dk arbejdet med Cool Grays tekstil-, storformat- og lagerafdeling.

Cool Gray er full service – og det har været uundværligt, når man er en virksomhed i voldsom vækst.

Det er en fantastisk oplevelse at arbejde sammen med Cool Gray.”

– Sanne Bay, Marketingchef Tandlægen.dk

Hele Danmarks tandlæge

Logo_tandlaegendk_RGB-GREY

Tandlægen.dk vil være Danmarks største tandlægekæde. Og er godt på vej. Inden udgangen af 2017 ventes 100 klinikker at være gået med i samarbejdet.

Tandlægen.dk er hele Danmarks tandlæge. Og går til markedet med vægt på tillid, omsorg, kompetence og kvalitet. Man ønsker simpelthen at være i øjenhøjde med sine patienter.

Ønsket var en samlet visuel identitet for kædens mange klinikker, der typisk var repræsenteret med hver deres hjemmeside og annoncer.

 

Website - Fra idé til udvikling

Med udgangspunkt i strategien, Hele Danmarks tandlæge, har Cool Gray skabt alt fra ide til udvikling af både design og teknik.

Med de blå og orange toner og valg af fonte er udtrykket let af genkende og signalerer styrke, professionalisme, troværdighed og fællesskab.

Brugervenlighed og overblik er sikret med faner som ’find klinik’ og ’booking’ og kunderejsen på sitet er dermed optimeret.

 

SE SIDEN

Tekstil

Også Cool Gray Tekstil har en væsentlig andel i tandlægen.dk. Nemlig hvordan patienterne møder tandlægen og det øvrige personale på klinikkerne rundt omkring. Eller rettere: i hvad. Også her har man valgt en fremtoning, der stemmer overens med den overordnede strategi om at være i øjenhøjde. Ingen hvide kitler her!

Kæden har valgt en shopløsning i et fordefineret program af tekstiler i stærke materialer til industriarbejde. Og alt tøj er produceret med logoet broderet på for at give et mere eksklusivt look.

Tandlægen.dk har desuden valgt at benytte sig af Cool Grays lagerhotel, så tekstiler altid kan rekvireres og sendes hurtigt.

FOTO

Cool Grays fotograf, Jesper Egholm, har taget alle fotos til tandlægen.dk. Det nye site er billedbåret for at gøre udtrykket mere i øjenhøjde. Og med alle kliniksider følger billeder af behandlere og forskellige hverdagssituationer på klinikken som signalerer omsorg, imødekommenhed og kvalitet. Og understreger positionen som hele Danmarks tandlæge.

tekstilBehandlinger-tandlaege-Henrik-Gutte-1118x728Ny-patient-tandlaegen-aarhus-1024x480Galleri-tandlaegen-aarhus-Bx560-7

_MG_4729nytandlagen-dkGalleri-1-tandlaegen-bagsvaerd-Bx560Topbillede-tandlaegen-hjoerring-1800x793

BY
COOL
GRAY
 
 

 

Se case
 

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere