share

NYT WEBSITE

ALLIANCE+

Cool Gray har skabt et nyt, dynamisk website og video med fokus på de vigtigste call-to-actions.

alliance+ hjemmeside
  • Alliance+

Nyt website

Alliance+ er en professionel udbyder af Facility Management og blandt Skandinaviens største med alene 2.000 medarbejdere i sin danske afdeling.

Virksomheden ønskede en ny, dynamisk hjemmeside, der kunne være med til at understrege virksomhedens vision – et ønske om at være anerkendt som innovativ og professionel udbyder af Facility Management. Og sætte nye standarder for digital tilstedeværelse på området.

Cool Grays opgave var at:

• Definere sidens indhold og customer journey
• Designe hjemmeside
• Kode hjemmesiden (både frontend og backend)
• Implementere al indhold på siden

”Jeg sætter stor pris på jeres fremragende arbejde - og at I holdt jer til den korte tidsfrist!”

Sara Lyngsøe -
Marketing Manager, Alliance+
alliance plus website

VIDEO I FOKUS

Vi ønskede at skabe en dynamisk og levende side med video som en væsentlig del af udtrykket. Billederne skulle bære siden og give brugerne en visuel oplevelse. Vi ønskede desuden at have medarbejderne i fokus – ikke ydelserne. Vi ville hellere vise, hvordan medarbejderne hjælper virksomhederne.

Siden skulle selvfølgelig være responsive og er derfor optimeret både til mobil og tablet – og er desuden komponentbaseret, så det er nemt for Alliance+ selv at redigere i både rækkefølge og indholdsopbygning uden at gå på kompromis med designet.

Vi lagde stor fokus på de vigtigste call-to-action. Det var vigtigt at få leads og ’bliv kontaktet’ har derfor en fremtrædende placering mange steder på siden.

Resultatet blev et minimalistisk og moderne visuelt udtryk med store billeder og masser af luft.

BY
COOL
GRAY
 
 

 

Se case
 

Vi bruger cookies til markedsføring, personalisering og profilering. Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller er kunde hos os, indsamler vi også persondata om dig. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere